Ugradnja parketa

Parket predstavlja vrstu podne obloge koja se sastoji od drvenih elemenata, obično tanjih i dužih, postavljenih u geometrijske obrasce. Ovaj podni materijal pruža toplinu, prirodnu lepotu i dugovečnost prostoru u kojem se koristi. Vrste parketa razlikuju se prema vrsti drva, debljini, načinu postavljanja i završnoj obradi.

Evo nekoliko uobičajenih vrsta parketa:

 • Masivni Parket - Pregradni zidovi mogu biti napravljeni od različitih materijala, uključujući gipskarton, staklo, čelik, drvo ili kombinaciju više materijala. Izbor materijala zavisiće od funkcionalnih i estetskih zahteva prostora.

 • Troslojni Parket - Sastoji se od tri sloja drva, gornji sloj je od punog drveta, dok su donji slojevi često od furnirskog materijala. Ovaj tip parketa često ima poboljšanu stabilnost.

 • Laminatni Parket - Ima slojeve koji se sastoje od kompozitnih materijala, uključujući HDF (High-Density Fiberboard). Gornji sloj može imitirati izgled drveta ili druge podne obloge.

 • Višeslojni Parket - Sličan troslojnom parketu, ali sa više slojeva, obično pet ili više. Ovaj tip parketa kombinuje prednosti masivnog i troslojnog parketa.

 • Riblja Kost - Klasičan i elegantan oblik postavljanja parketa koji podseća na kost ribe. Ovo je čest obrazac za masivni parket.

 • Klasični Parket - Postavljanje u redove drvenih dugmadi, obično u pravilnim intervalima, stvarajući klasičan i formalni izgled.

 • Parket od Egzotičnih Drveta - Koristi drva koja nisu uobičajena u određenom podneblju, često pružajući jedinstvene i egzotične estetske karakteristike.

Svaki tip parketa ima svoje specifičnosti i prednosti, a odabir zavisi od estetskih preferencija, budžeta, kao i uslova i zahteva prostora u kojem se postavlja.

Vuk 035 Professional je stručnjak kada je u pitanju parket, pružajući vrhunske usluge u vezi sa ovim elegantnim i funkcionalnim podnim oblogama.

Naša firma kombinuje stručnost i posvećenost kako bi stvorila prostor koji odiše toplinom, elegancijom i dugovečnošću.

Vuk 035 Professional je stručnjak kada je u pitanju parket, pružajući vrhunske usluge u vezi sa ovim elegantnim i funkcionalnim podnim oblogama. Naša firma kombinuje stručnost i posvećenost kako bi stvorila prostor koji odiše toplinom, elegancijom i dugovečnošću.

Naša ponuda uključuje:

 • Raznolike Vrste Parketa - Vuk 035 Professional nudi širok spektar vrsta parketa, uključujući masivni parket, troslojni parket, laminat, višeslojni parket i druge moderne materijale.

 • Individualni Dizajn - Radimo sa klijentima kako bismo razumeli njihove estetske preferencije i potrebe, pružajući individualni pristup dizajnu podova koji odražava karakter i stil prostora.

 • Kvalitet Materijala - Koristimo visokokvalitetne materijale kako bismo obezbedili dugovečnost i estetsku vrednost podova. Naš asortiman uključuje parkete od različitih vrsta drveta, sa različitim završnim obradama.

 • Precizna Ugradnja - Naši majstori vrše preciznu ugradnju parketa, koristeći najsavremenije tehnike i alate. Pažljivo postavljanje parketa obezbeđuje ravnomernost i dugovečnost podne obloge.

 • Održavanje i Popravke - Pružamo savete o održavanju podova kako bi se produžila njihova trajnost, a takođe vršimo i popravke kako bismo očuvali lepotu parketa tokom vremena.

 • Odgovoran Pristup - Posvećeni smo odgovornom pristupu, birajući materijale i tehnike koje su ekološki prihvatljive i odgovorne prema okolini.

Uz Vuk 035 Professional, parket postaje više od podne obloge – postaje izraz stila, topline i kvaliteta.

Bez obzira na vrstu prostora ili budžet, naš tim je posvećen pružanju vrhunskih rešenja koja prevazilaze očekivanja klijenata.